Loading...

Gjatë ditës së sotme kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj do të marrë pjesë në seancën solemne të Kuvendit të Kosovës kushtuar ‘Epopesë së UÇK-së’, rënies heroike të komandantit legjendar  Adem Jashari, Familjes Jashari dhe të gjithë të rënëve për liri.

Loading...

Seanca mbahet nga ora 10:00 teksa me fillim nga ora 11:00 kryeministri Haradinaj do të marrë pjesë në paradën ushtarake të FSK-së, në kazermën ‘Adem Jashari’ në Prishtinë.

Loading...